ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βασίλης Μοιρώτσος

Λόγια από καρδιάς του Σισέ στον Εσιέν

Ο Βασίλης Μοιρώτσος αποκαλύπτει στο προσωπικό του blog στο Panathinaikos24.gr τις κουβέντες του Τζιμπρίλ προς τον Γκανέζο παικταρά, οι οποίες του έδωσαν να καταλάβει τι εστί Παναθηναϊκός. Τι του είπε για κόσμο και για το… τατουάζ.

Λόγια από καρδιάς του Σισέ στον Εσιέν

Ο Μίκαελ Εσιέν με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα έκανε λόγο για τη συνομιλία που είχε με τον Τζιμπρίλ Σισέ και όσα του είπε ο Γάλλος σταρ για τον Παναθηναϊκό και την προοπτική να συνεχίσει την τεράστια καριέρα του στην Ελλάδα, όπως ακριβώς έκανε και ο Γάλλος. Και δεν ήταν ψέματα. Ο Σισέ έχει λατρέψει τον Παναθηναϊκό και όσα μετέφερε στον Εσιέν ήταν άκρως εντυπωσιακά και… πειστικά προκειμένου ο Γκανέζος να φορέσει την φανέλα με το «τριφύλλι».

Ο Εσιέν δεν μίλησε μόνο με τον Σισέ. Μίλησε και με τον Μοντέστο, αλλά και με άλλους γνωστούς του που γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Αλλά αυτά που του είπε ο Σισέ δεν είχαν καμία σχέση με τα «ξερά» και δίχως συναίσθημα λόγια των υπολοίπων. Ο Τζιμπρίλ μίλησε μέσα από την καρδιά του και το panathinaikos24.gr σας μεταφέρει τα λόγια του Γάλλου προς τον φίλο του, Μίκαελ Εσιέν.

«Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Θα το δεις από την πρώτη μέρα που θα πατήσεις το πόδι σου εκεί. Ο κόσμος θα σε περιμένει στο αεροδρόμιο, θα σε ακολουθεί στους δρόμους. Όταν πήγα στην Ελλάδα και φεύγοντας από το αεροδρόμιο, είχα καταλάβει ότι έκανα τη σωστή επιλογή μέχρι να φτάσω στο ξενοδοχείο. Με ακολουθούσαν με τις μηχανές και τα αυτοκίνητα και με σταματούσαν σε κάθε φανάρι για να μου μιλήσουν και να με αγγίξουν. Φίλε, δεν το έχω ζήσει πουθενά αυτό», ήταν τα πρώτα λόγια του Σισέ, που απάντησε στον Εσιέν και σε ότι αφορά την κατάσταση στην Ελλάδα.

«Δώστε μου την μπάλα»
«Δώστε μου την μπάλα» 649 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο κόσμος περνάει δύσκολα, αλλά το ποδόσφαιρο το έχουν πολύ ψηλά. Για τους Έλληνες το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία και για τους φίλους του Παναθηναϊκού η ομάδα τους είναι ο Θεός τους. Αγαπούν τον Παναθηναϊκό παθολογικά. Αρκετοί τον έχουν πιο πάνω κι απ’ τις οικογένειές τους. Πρέπει να έχεις υπομονή στις βόλτες σου, θα σε σταματούν παντού για να φωτογραφηθούν μαζί σου. Αλλά την αγάπη αυτή δεν θα την ζήσεις πουθενά αλλού και δεν θα την ξεχάσεις ποτέ. Εκεί σε κάνουν να παίζεις πρώτα γι’ αυτούς και για τη φανέλα και μετά για την υστεροφημία σου».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, o Σισέ με τον Εσιέν συζήτησαν και το ενδεχόμενο να γίνουν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Τζιμπρίλ είχε ήδη πάρει την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ η κουβέντα έκλεισε με το… τατουάζ του Γάλλου στο γόνατο. «Η αγάπη που πήρα στον Παναθηναϊκό με έκανε να κάνω τατουάζ το τριφύλλι στο γόνατο μου. Αυτή την αγάπη θα λάβεις κι εσύ και μάλιστα στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...