ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με έντονο πράσινο χρώμα στα Φερόε

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν θα τιγκάρει την Εθνική με παίκτες του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα της 13ης Ιουνίου.

Με έντονο πράσινο χρώμα στα Φερόε

Έντεκα μήνες πέρασαν από το Μουντιάλ όπου οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί μελαγχολούσαν βλέποντας τον Στέφανο Καπίνο μοναδικό εκπρόσωπο του τριφυλλιού στην αποστολή του Φερνάντο Σάντος.

Στη «νέα εποχή» Ρανιέρι (που αποδείχθηκε βραχύβια) ορισμένοι «ανατρίχιασαν» βλέποντας ως και κάποιον…Διαμαντάκο να φορά το εθνόσημο την ίδια ώρα που το πράσινο στοιχείο αγνοούνταν. Με τον Παναθηναϊκό ν’ αναγνωρίζεται ως το σύνολο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη Λίγκα, ο Σέρχιο Μαρκαριάν (που είδε το ματς με τον ΠΑΟΚ από κοντά) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην μπολιάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με πράσινο χρώμα ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε σε 11 μέρες.

Ο Κουτρουμπής, ο Νίνης, ο Μαυρίας, ο Καρέλης μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες αφού έχουν αγωνιστικό ρυθμό, όντας μέλη της πιο «δουλεμένης» ομάδας της χώρας. Ο ομοσπονδιακός και να ήθελε να πάρει Έλληνες από τον Ολυμπιακό δεν… βρίσκει (θλιβερή μειοψηφία οι συμπατριώτες μας φέτος στο Ρέντη) ενώ στην ΑΕΚ οι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις Μπακάκη, Μάνταλου αναρρώνουν από σοβαρούς τραυματισμούς. Άρα;

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.521 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.