Ποδόσφαιρο

Με έντονο πράσινο χρώμα στα Φερόε

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν θα τιγκάρει την Εθνική με παίκτες του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα της 13ης Ιουνίου.

Έντεκα μήνες πέρασαν από το Μουντιάλ όπου οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί μελαγχολούσαν βλέποντας τον Στέφανο Καπίνο μοναδικό εκπρόσωπο του τριφυλλιού στην αποστολή του Φερνάντο Σάντος.

Στη «νέα εποχή» Ρανιέρι (που αποδείχθηκε βραχύβια) ορισμένοι «ανατρίχιασαν» βλέποντας ως και κάποιον…Διαμαντάκο να φορά το εθνόσημο την ίδια ώρα που το πράσινο στοιχείο αγνοούνταν. Με τον Παναθηναϊκό ν’ αναγνωρίζεται ως το σύνολο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη Λίγκα, ο Σέρχιο Μαρκαριάν (που είδε το ματς με τον ΠΑΟΚ από κοντά) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην μπολιάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με πράσινο χρώμα ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε σε 11 μέρες.

Ο Κουτρουμπής, ο Νίνης, ο Μαυρίας, ο Καρέλης μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες αφού έχουν αγωνιστικό ρυθμό, όντας μέλη της πιο «δουλεμένης» ομάδας της χώρας. Ο ομοσπονδιακός και να ήθελε να πάρει Έλληνες από τον Ολυμπιακό δεν… βρίσκει (θλιβερή μειοψηφία οι συμπατριώτες μας φέτος στο Ρέντη) ενώ στην ΑΕΚ οι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις Μπακάκη, Μάνταλου αναρρώνουν από σοβαρούς τραυματισμούς. Άρα;

Exit mobile version