Ο τεχνικός των πρασίνων, ήταν στο τιμόνι της ομάδας στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας και δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Παράλληλα άφησε αιχμές για τα σφυρίγματα στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Για ακόμη μια φορά κάναμε υπερπροσπάθεια. Σήμερα παίξαμε ακόμη καλύτερα από ότι στα προηγούμενα ματς σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Πιστεύω πως αν σήμερα είχαμε πάρει κάποια σφυρίγματα που θεωρώ ότι δικαιούμασταν μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται τη βοήθεια κανενός για να πάρει νίκες και Πρωταθλήματα.

Για εμάς είναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή και μια πολύ κρίσιμη εμφάνιση για το μέλλον. Αυτή η πορεία μας και το ότι ήμασταν στον τελικό του Κυπέλλου στο Καρπενήσι θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια. Στόχος μας είναι να φτάσουμε να κοιτάζουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό. Το κάναμε σήμερα και το κάναμε και στο Ιλίσιο στο προηγούμενο ματς.

Θέλει διάρκεια και σταθερότητα καθώς και αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Η θέληση υπάρχει. Όλοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό ματς και κάναμε εμφανίσεις αντάξιες του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου