ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πόλο

Λούδης: «Παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια»

Ο Κώστας Λούδης εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την φετινή πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δήλωσε πως αυτή είναι η παρακαταθήκη του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια.

Λούδης: «Παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια»

Ο τεχνικός των πρασίνων, ήταν στο τιμόνι της ομάδας στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας και δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Παράλληλα άφησε αιχμές για τα σφυρίγματα στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Για ακόμη μια φορά κάναμε υπερπροσπάθεια. Σήμερα παίξαμε ακόμη καλύτερα από ότι στα προηγούμενα ματς σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Πιστεύω πως αν σήμερα είχαμε πάρει κάποια σφυρίγματα που θεωρώ ότι δικαιούμασταν μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται τη βοήθεια κανενός για να πάρει νίκες και Πρωταθλήματα.

Για εμάς είναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή και μια πολύ κρίσιμη εμφάνιση για το μέλλον. Αυτή η πορεία μας και το ότι ήμασταν στον τελικό του Κυπέλλου στο Καρπενήσι θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια. Στόχος μας είναι να φτάσουμε να κοιτάζουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό. Το κάναμε σήμερα και το κάναμε και στο Ιλίσιο στο προηγούμενο ματς.

Παναθηναϊκός: Σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός: Σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ 115 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλει διάρκεια και σταθερότητα καθώς και αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Η θέληση υπάρχει. Όλοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό ματς και κάναμε εμφανίσεις αντάξιες του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.