ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λυκογιάννης: «Τον χρειαζόμαστε έτσι τον Νέλσον»

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στον ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό, Νέλσον και τόνισε πως η ομάδα τον χρειάζεται και είναι σημαντικό να συνεχίσει έτσι.

Λυκογιάννης: «Τον χρειαζόμαστε έτσι τον Νέλσον»

Ο βοηθός του Σωτήρη Μανωλόπουλου μίλησε στην κάμερα της Nova και δήλωσε:

«Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν πάρα πολύ καλό για την ομάδα μας και νομίζω ότι ήταν σημείο αναφοράς για εμάς και τη συνέχεια της αναμέτρησης».

Για την απόδοση του Νέλσον: «Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχουμε βρει τρόπο για να τον αξιοποιούμε όπως πρέπει να στην επίθεση. Σε σημεία που η αντίπαλη άμυνα δε μπορεί να τον ανακόψει, ώστε να μην περιφέρεται άσκοπα στο τρίποντο. Πλέον αισθάνεται άνετα κι αυτό φαίνεται. Και παράλληλα είναι τεράστια η συνεισφορά του στον αμυντικό τομέα. Τον χρειαζόμαστε και μας χρειάζεται και θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσει έτσι»

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...