ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Αφοσιωμένος στο πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Εστέμπαν Μπατίστα σε ισπανική ιστοσελίδα.

Μπατίστα: «Αφοσιωμένος στο πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ουρουγουανός σέντερ του τριφυλλιού, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα, «Kianenzona.com», σχολίασε το πως είναι η ζωή στην Αθήνα και αναφέρθηκε στο μέλλον του, ενώ έδειξε την συγκέντρωση του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάνοβιτς, εκφράζοντας τον θαυμασμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η ζωή στην Αθήνα είναι πολύ εύκολη χάρη στις ομοιότητες που υπάρχουν στην κουλτούρα με αυτήν της Ισπανίας. Είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω σε μία τέτοιου επιπέδου ομάδα. Κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος, φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά της Euroleague και τώρα έχουμε μπροστά μας τους τελικούς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα έδρας. Είμαι χαρούμενος με τη χρονιά που κάνω».

Για τους αγώνες που έχει δώσει στο ΣΕΦ: «Δεν υπάρχει φόβος, απλά στην Ελλάδα το ζουν πιο έντονα απ ότι στις άλλες χώρες. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα, γι αυτό όταν παίζεις εκτός έδρας δεν μπορείς να λες ότι κάνεις… το χόμπι σου. Προφανώς υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, κάτι που είναι ξένο σε σχέση με όσα γίνονται στις υπόλοιπες χώρες. Έτσι είναι όμως. Με αυτή την ένταση ζούμε. Ευτυχώς δεν έχει γίνει τίποτα και γι αυτό δεν φοβάμαι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ιβάνοβιτς: «Ήταν ο πιο απαιτητικός προπονητής που είχα ποτέ. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που εργάστηκα μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ωρίμασα και με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης. Προσωπικά τον θαυμάζω γιατί είναι ένας προπονητής που θέλει τη σκληρή προπόνηση και παίζει δυνατά. Θα θυμάμαι πάντα κάποια από τα πράγματα που μου έχει πει, όπως το ότι “η προπόνηση είναι μια προσομοίωση του πως παίζεις” ή ότι “η προπόνηση μπορεί να είναι σκληρή, αλλά σε βοηθάει να αποδώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα στο παιχνίδι”. Με αυτή τη λογική αγωνίζομαι κι εγώ».

Για τα μεταγραφικά σενάρια, που είναι πολλά προς το πρόσωπο του: «Η Liga Endesa είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες λίγκες στην Ευρώπη, παρότι οικονομικά δεν βρίσκεται στο επίπεδο που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια. Προφανώς θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ισπανία, αλλά προς το παρόν είμαι αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό και το πως θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Είμαι καλά στην Αθήνα. Θα δούμε τι θα προκύψει. Αν προέκυπτε προοπτική να επιστρέψω στην Ισπανία, θα ήμουν χαρούμενος.

Άκουσα κι εγώ πως υπάρχουν κάποιες φήμες σχετικά με πρόταση από ομάδα της Τουρκίας. Ας είμαστε σοβαροί όμως, δεν κάθομαι να ασχολούμαι με φήμες. Όπως είπα στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ μακριά όμως το σενάριο της Κίνας. Επιθυμία μου είναι να παίξω στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά, σε μια ομάδα που θα μπορώ να πετύχω πράγματα και να κατακτήσω τίτλους. Νομίζω πως η Ελλάδα και η Ισπανία είναι οι χώρες στις οποίες νιώθω πιο άνετα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...