ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Σπόντα» για Άρη από τον έφορο του Παναθηναϊκού

Για το γεγονός πως οι άνθρωποι του Άρη πρωτοστατούν σε διάφορα επεισόδια, στάθηκε ο έφορος της ομάδας μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού, Νίκος Δεπούντης. Παράλληλα αποκάλυψε πως στα τέλη Ιουνίου αρχίζουν τη δράση τους οι «πράσινες» ακαδημίες.

«Σπόντα» για Άρη από τον έφορο του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά όσα είπε στην «Πράσινη» ο Νίκος Δεπούντης:

«Αρχικά συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς ξεκινάμε τις ακαδημίες μας αμέσως μετά από τις υποχρεώσεις μας στο ευρωπαϊκό κύπελλο στα τέλη Ιουνίου. Παράλληλα πρόθεση μας είναι η δημιουργία ενός γηπέδου στα βόρεια προάστια έτσι ώστε να υπάρχουν δύο πόλοι έλξης στην Αθήνα».

Για όσα συνέβησαν με τον Άρη:

«Οι άνθρωποι του Άρη πρωτοστατούν σε διάφορα επεισόδια και το τελευταίο τους κατόρθωμα ήταν να κάνουν αίτημα ώστε να μη διεξαχθούν οι αγώνες του ευρωπαϊκού κυπέλλου στην Αθήνα αλλά στη Βουλγαρία! Μάλιστα δεν θέλουν να πάει ο Παναθηναϊκός αλλά μια …μικτή Ελλάδας!

Οι ίδιοι έφερναν Βούλγαρους παίκτες που έπαιζαν και σε ομάδα της χώρας τους κατά την διάρκεια της χρονιάς ενώ μια ημέρα που δεν τους είχαν στη διάθεση τους, κατέβηκαν …Αρειανοί και χάλασαν τον αγωνιστικό χώρο. Οι προτάσεις για το νέο πρωτάθλημα είναι να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των κοινοτικών και να αφαιρούνται βαθμοί από τις ομάδες που δεν προσέρχονται να αγωνιστούν».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.