ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προτάθηκε ο Σέσαρ

Ο Μπόστιαν Σέσαρ, προτάθηκε και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Προτάθηκε ο Σέσαρ

Το τελευταίο 24ωρο, ο Μίκαελ Εσιέν, «τράβηξε» όλα τα φώτα, όπως αναμενόταν, έβαλε τη… τζίφρα του και πλέον οι «πράσινοι» συνεχίζουν ακάθεκτοι τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους, με την «ορφανή» μετά και την φυγή του Σίλντενφελντ, θέση του στόπερ, να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα.

Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα, στο «τριφύλλι» προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του διεθνούς Σλοβένου Μπόστιαν Σέσαρ. Ο 32χρονος αρχηγός της Εθνικής Σλοβενίας αγωνίζεται στην Κιέβο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Γκρενόμπλ, Γουέστ Μπρομ, Μαρσέιγ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Είναι διεθνής 82 φορές, είναι ψηλός (1,91) και έχει αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά με τον «Σίφο». Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στη λίστα τους και άλλους ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο στόχος τους είναι ο νέος κεντρικός αμυντικός που θα αποκτηθεί, πρέπει να βρίσκεται στην ομάδα το αργότερο με την έναρξη της προετοιμασίας.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το προσπαθεί για Αμπεντ

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να φέρει και πάλι πίσω τον Μεχντί Αμπεντ, μια υπόθεση που εκεί που έμοιαζε… τελειωμένη, τώρα έχει δυσκολέψει αρκετά, αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον παίκτη, ωστόσο δεν πρόκειται να περιμένει για πολύ ακόμη (δεν θα γίνει σίριαλ, όπως πέρσι). Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θα κάνουν μια ακόμα κίνηση, αποσκοπώντας στο να έρθει στην Ελλάδα ο γαλλοαλγερινός.

Σε κάθε περίπτωση στις επόμενες δέκα ημέρες το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει, είτε θετικά είτε αρνητικά, αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί και δεν θέλει να περιμένει περισσότερο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...