ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όπου τον πετυχαίνει του… δίνει και καταλαβαίνει

Οργιάζει εναντίον του ΟΣΦΠ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ που εξακολουθεί να ενδιαφέρει τον μόνιμο πρωταθλητή.

Όπου τον πετυχαίνει του… δίνει και καταλαβαίνει

«Γυάλισε» ακόμα περισσότερο στους Παναθηναϊκούς ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ μετά τα όργια που έκανε χθες εναντίον των «ερυθρολεύκων» στο άδειο «Νίκος Γκάλης».

Ο 19χρονος σταμάτησε στους 28 πόντους, ενώ φέτος σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του εναντίον των «αιωνίων» φροντίζει να συντηρεί το ντόρο γύρω από το όνομά του όντας ασταμάτητος στο σκοράρισμα. Τριάντα πόντους σε δύο αγώνες της κανονικής περιόδου έβαλε στους «πράσινους» ενώ τον Ολυμπιακό κι αν τον έχει «περιποιηθεί» δεόντως…

Έβαλε 14 και 19 πόντους στην regular season ενώ στα πλέι οφ μετρά κατά σειρά 12, 17, 28 ποντάκια απέναντι στους φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Στην τελική φάση του πρωταθλήματος έχει καλούς αριθμούς (15.6 πόντους, 4.6 ριμπάουντ) και αρκετές ομάδες τον λιγουρεύονται με τον ίδιο προ μηνών να δηλώνει φόρα-παρτίδα σε ραδιοφωνικό σταθμό πως άπαξ και ο Παναθηναϊκός του ξανακάνει πρόταση θα την σκεφτεί πολύ σοβαρά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...