ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τοπ δημιουργική βραδιά

Το 2009 με το Μαρούσι μοίρασε 6 ασίστ κόντρα στον Άρη, στην Πυλαία έσπασε το ατομικό του ρεκόρ ο Μαυροκεφαλίδης.

Τοπ δημιουργική βραδιά

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο τα συστήματα Μανωλόπουλου-Λυκογιάννη προέβλεπαν στην Πυλαία ο σέντερ φορ να πάρει τέσσερις (!) προσπάθειες για τρίποντο όμως το συγκεκριμένο στατιστικό αποτυπώνει πόσο σίγουρος νιώθει για τον εαυτό του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που στα πλέι-οφ έχει ζωστεί με την μπέρτα του Σούπερμαν.

ΟΚ, ανέκαθεν γνωρίζαμε την έφεση που έχει στο σουτ, ούτε τα εννιά του ριμπάουντ μας έκαναν εντύπωση (στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, άλλωστε, είχε κατεβάσει 13) αλλά αυτό που μας κέντρισε το μάτι ήταν οι εφτά (!) ασίστ που μοίρασε, που είναι ρεκόρ καριέρας.

Η προηγούμενη τοπ επίδοση του ήταν με τη φανέλα του Αμαρουσίου όταν τη σεζόν 2008-2009 έδωσε έξι τελικές πάσες εναντίον του Άρη. Οι «κίτρινοι» τον εμπνέουν, πέρσι φορώντας την πράσινη φανέλα μοίρασε πέντε ασίστ σε 13.48’’ που μέχρι χθες αποτελούσαν την κορυφαία δημιουργική του βραδιά με το τριφύλλι στο στήθος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.