ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Δεν ήταν η μέρα μου»

Ο Μάρκους Μπεργκ εμφανίστηκε απογοητευμένος για το γεγονός πως δεν πέτυχε κάποιο γκολ στον αγώνα με τον Αστέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν ήταν στη μέρα του.

Μπεργκ: «Δεν ήταν η μέρα μου»

Ο Σουηδός επιθετικός θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να έχει σκοράρει, αλλά στάθηκε άτυχος. Παράλληλα δήλωσε χαρούμενος για την εμφάνιση του σε όλο το 90λεπτο και αναφέρθηκε στον Μίκαελ Εσιέν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση κι εγώ είχα ορισμένες ευκαιρίες τις οποίες έπρεπε να κάνω γκολ, όμως δεν το κατάφερα και δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως δεν ήταν η μέρα μου και ευτυχώς ήταν παιχνίδι δίχως μεγάλη σημασία».

Για την παρουσία του στην 11άδα του Παναθηναϊκού μετά από καιρό, είπε:

«Αισθάνθηκα καλύτερα απ’ όσο πίστευα και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα τελικά να παίξω 90λεπτο».

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μίκαελ Εσιέν:

«Είναι πολύ καλός παίκτης ο Εσιέν και εννοείται ότι όλοι οι καλοί είναι ευπρόσδεκτοι. Μακάρι να μας βοηθήσει και αυτό δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός πλέον είναι ένας ελκυστικός σύλλογος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.