ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Κίνητρο η φανέλα που φοράμε»

Παρά τη μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς στα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός καλείται να παραμείνει σοβαρός ως το τέλος, όπως δήλωσε ο Στέφανος Κοτσόλης.

Κοτσόλης: «Κίνητρο η φανέλα που φοράμε»

Η σοβαρότητα του Παναθηναϊκού σε ένα ακόμη ματς, παρότι δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, είναι αυτό που κράτησε ο Στέφανος Κοτσόλης, από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, είχαμε πιο κλασσικές ευκαιρίες, έπαιξαν πολλοί παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο, εάν παίρναμε τη νίκη θα ήμασταν και χαρούμενοι. Κίνητρο είναι και μόνο που φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όταν τη φοράς οφείλεις να έχεις κίνητρο και να διεκδικείς τη νίκη. Είναι εμφανής η καλή δουλειά που γίνεται, είναι σημαντικό ότι έστω και στο τέλος είχαμε καλό πρόσωπο, ο στόχος επετεύχθη. Κάθε σημαντικός παίκτης ανεβάζει επίπεδο την ομάδα όπως ανεβαίνει και το πρεστίζ του συλλόγου», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Ερωτηθείς για το συμβόλαιό του, απάντησε: «Υπάρχει θετικό κλίμα, είναι η ομάδα που αγαπώ, θεωρώ δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Είναι δύσκολο όταν δεν αγωνίζεσαι συνέχεια να είσαι σε εγρήγορση. Εγώ προσπαθώ για το καλύτερο».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τη μεταγραφή του Εσιέν, είπε: «Ελπίζω να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να δικαιώσει όσα τον συνοδεύουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.