ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αφρουδάκης: «Είπα στον Βλάχο: Σου αρέσει τώρα η διαιτησία»;

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο Γιώργος Αφρουδάκης μιλά στο SDNA για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τους μεταξύ τους τελικούς, τη διαιτησία και τα... μπρατσάκια! Διαβάστε ατάκες που θα συζητηθούν!

Αφρουδάκης: «Είπα στον Βλάχο: Σου αρέσει τώρα η διαιτησία»;

Ο έμπειρος Έλληνας πολίστας φυσικά αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Αν το σχολιάσω θα δώσω αξία στον Βλάχο».

Παράλληλα, ο Αφρουδάκης υποστήριξε πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας διαθέτουν ένα σύνολο δύο σκαλιά πιο πάνω από τον Παναθηναϊκό, όμως στον τρίτο τελικό χρειάστηκαν τα σφυρίγματα γιατί αγωνιστικά… δεν τραβούσαν, ενώ έκανε λόγο και για την επόμενη μέρα των «πρασίνων».

Για αρχή θα ήθελα να μου κάνεις έναν μικρό απολογισμό της σεζόν… «Ο Παναθηναϊκός είχε θέσει στόχο τους τελικούς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην αρχή της σεζόν και τα πέτυχε και τα δύο. Παλέψαμε στα ίσια και τους τελικούς με τον Ολυμπιακό, παρά τις ατυχίες που είχαμε και την ανάποδη διαιτησία σε κάποιες φάσεις. Φύγαμε με το κεφάλι ψηλά και είμαστε ευχαριστημένοι με την φετινή σεζόν. Πετύχαμε το απόλυτο των στόχων, έκλεισε ιδανικά η χρονιά. Ό,τι πετύχαμε φέτος ήταν για πρώτη φορά και αυτό είναι σημαντικό. Είναι πολύ ωραίο να νιώθεις ότι γράφεις ιστορία. Οι παίκτες που αγωνίζονται και νιώθουν μέρος της ιστορίας βλέπουν τους κόπους τους να δικαιώνονται».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...