ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και ο Άγκερ στο προσκήνιο

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο και για τον Ντάνιελ Άγκερ, όσον αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Και ο Άγκερ στο προσκήνιο

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «todomercadoweb», αναφέρει πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Δανό αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπρόντμπι και είναι ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας.

Ο Άγκερ αγωνιζόταν χρόνια στη Λίβερπουλ, ενώ από πέρσι το καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του, για χάρη της Μπρόντμπι, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του, το 2004 (προέρχεται από τις ακαδημίες της).

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με τις παραστάσεις του από την Πρέμιερ Λιγκ, που τον συνοδεύουν να αποτελούν την «αιχμή» στο βιογραφικό του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.