ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

«Ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μας» (Vids, Pics)

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα η… Παναθηναϊκή καρδιά χτυπάει δυνατά! Το panathinaikos24.gr επισκέφθηκε το panatha USA, στη Νέα Υόρκη και το διαπίστωσε. «Ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μας», το κοινό μήνυμα των μελών του συνδέσμου στην Αστόρια.

«Ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μας» (Vids, Pics)

Τι κι αν βρίσκονται πολύ μακριά από την πατρίδα. Τι κι αν ο Παναθηναϊκός τους λείπει, όσο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η αγάπη για την ομάδα, η καψούρα για το «τριφύλλι» δεν σβήνουν. Το panatha USA, ο σύνδεσμος των φίλων του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη, με έδρα την Αστόρια, παραμένει… πιστό από το 1995 (με διαφορετική μορφή από το 2007), όταν και ιδρύθηκε.

Το panathinaikos24.gr επισκέφθηκε τον ιστορικό αυτό σύνδεσμο, με τις εκατοντάδες δράσεις και εκδρομές και με τις συνεχείς εκδηλώσεις στις ΗΠΑ για να διατηρηθεί ζωντανό το Παναθηναϊκό στοιχείο. Κι όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, από τα όσα μας λέει η… παλιά φρουρά, τα έχουν καταφέρει. Γιατί μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι μακριά, αλλά το δέσιμο με τον «Σύλλογο Μεγάλο» είναι ακόμη πιο δυνατό. Κι αυτό το διαπιστώνει, όποιος μπαίνει σ’ αυτόν τον καταπράσινο χώρο, γεμάτο με κασκόλ, φωτογραφίες και φανέλες παικτών από όλα τα τμήματα του «τριφυλλιού». Πολύ περισσότερο όταν μιλάει με τους ανθρώπους που καθημερινά πίνουν τον καφέ τους στο κλαμπ και συζητούν για τον Παναθηναϊκό.

DSC01387
DSC01388

«Παναθηναϊκός μέχρι να πεθάνουμε», μας λέει ο κ. Γιάννης Καρασαββίδης, ο πιο παλιός και φυσικά σεβαστός απ όλους. «Βλέπω τον Παναθηναϊκό πάνω από 50 χρόνια και πάντα η καρδιά μου χτυπάει δυνατά γι’ αυτή την ομάδα. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό και όλοι μας δημιουργήσαμε αυτόν εδώ τον χώρο. Ερχόμαστε καθημερινά και τα λέμε για τον Παναθηναϊκό. Χαιρόμαστε, στενοχωριόμαστε και από αύριο πάλι τα ίδια. Καμιά φορά γκρινιάζουμε λίγο παραπάνω, αλλά τώρα έχουμε γεράσει (γέλια). Το κάνουμε, όμως, από αγάπη για την ομάδα», προσθέτει.

 To panathinaikos24.gr και ο Διονύσης Δεσύλλας στον σύνδεσμο φίλων Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη. #panathinaikos24, #panathausa, #new_york

Posted by Panathinaikos24.gr on Wednesday, June 3, 2015

DSC01373
DSC01374
DSC01375
DSC01376
DSC01377
DSC01378
DSC01379
DSC01380

«Ο Παναθηναϊκός είναι το αίμα μας»

«Ο Παναθηναϊκός είναι το αίμα μας, η ζωή μας», προσθέτει ο Ντίνος Μωραΐτης, παλιός ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και εδώ και λίγους μήνες προπονητής της ομάδας panatha usa! «Κάνουμε μια ωραία δουλειά εδώ, με όλα τα παιδιά. Ανέλαβα την ομάδα, κάναμε κάποιες αλλαγές και από του χρόνου θεωρώ ότι αυτή η δουλειά θα φανεί περισσότερο. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά στη λίγκα. Η αγάπη μας για τον αθλητισμό και φυσικά για τον Παναθηναϊκό τα κάνει όλα αυτά. Δεν γίνεται αλλιώς (γέλια)», μας εξηγεί και όπως θα δείτε και στο βίντεο, μας αποκαλύπτει μια άγνωστη και ωραία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Φέρενς Πούσκας και τον ίδιο σε μικρή ηλικία!

Ο προπονητής της ομάδας panatha USA, μιλάει στο panathinaikos24.gr και τον Διονύση Δεσύλλα, που βρέθηκε στον σύνδεσμο φίλων Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη. #panathinaikos24gr, #panathausa, #new_york

Posted by Panathinaikos24.gr on Wednesday, June 3, 2015

Ο σύνδεσμος φίλων Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη απαριθμεί πάνω από 250 μέλη, φίλους της ομάδας από την Αστόρια και τις γύρω περιοχές. Πρόεδρος είναι ο Βλάσσης Αναστασίου και μαζί με τον Δημήτρη Καραθανάση, κρατάνε καθημερινά το κλαμπ και φυσικά ψηλά την πράσινη σημαία στις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη!

DSC01371
DSC01389

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.