ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετά τον «Σίφο», ο Μέντες

Η έλευση Εσιέν «σπρώχνει» τον Ολλανδό εκτός Κορωπίου.

Μετά τον «Σίφο», ο Μέντες

Μετά τον Γκόρντον Σίντενφελντ έπεται η αποχώρηση του Νταβίντ Μέντες. Ο Ολλανδός (που πέρσι έκανε εξαιρετικό β΄ γύρο, «σηκώνοντας» την ομάδα, αλλά φέτος κατέρρευσε) δεν μπόρεσε να βοηθήσει κι η έλευση Εσιέν τον σπρώχνει πίσω στην πατρίδα του.

Ποδοσφαιριστής που πίστεψε πολύ ο Γιάννης Αναστασίου, ο κόουτς πόνταρε στο  σπουδαίο βιογραφικό του (το 2001 η Νιουκάστλ πλήρωνε όσο-όσο την Σπάρτα Ρότερνταμ να τον πάρει στην Αγγλία, το 2009 ήταν ανάμεσα στις επιλογές του Πεπ Γκουαρντιόλα για την Μπαρτσελόνα) άργησε να βρει πατήματα μα όταν το έκανε αποτέλεσε «δάσκαλο» για τον Τάσο Λαγό.

Ο Μέντες που εντάχθηκε στον σύλλογο το καλοκαίρι του 2013 έχοντας να παίξει από τον Δεκέμβρη του…2012 με την Σάλτσμπουργκ έβγαλε σε κάμποσα παιχνίδια την ποιότητά του. Φέτος, πάντως, σ’ όσα ευρωπαϊκά ματς αγωνίστηκε αποδείχθηκε «βαρίδι» όπως κι οι Πράνιτς-Πέτριτς ενώ μπερδεύτηκε και με την εμμονή του προπονητή του να τον χρησιμοποιεί συχνά ως στόπερ. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που μετρά πολύ η ταχύτητα αν είσαι (πολύ) κάτω από τον average βαθμό, το πρόβλημα μεγιστοποιείται…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.