ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτη φορά κράτησε το «μηδέν» εντός Ελλάδας

Ο Στέφανος Κοτσόλης είχε δεχθεί γκολ και στα οκτώ ματς πρωταθλήματος, κυπέλλου που χρησιμοποιήθηκε.

Πρώτη φορά κράτησε το «μηδέν» εντός Ελλάδας

Χρειάστηκε να φτάσουμε στον Ιούνιο για να κρατήσει πρώτη φορά φέτος «λευκή» την εστία του ο Στέφανος Κοτσόλης εντός συνόρων.

Ο βετεράνος πορτιέρο -που άρχισε βασικός τη σεζόν μέχρι να εγκλιματιστεί ο Λουκ Στιλ-μόνο στη Λιέγη έφυγε από το γήπεδο δίχως να έχει δεχτεί τέρμα. Από κει και πέρα όσες φορές αγωνίστηκε, ο ΠΑΟ είδε την εστία του να παραβιάζεται, σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη, συνολικά σε 14 αναμετρήσεις.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας όλα δείχνουν ότι θ’ ανανεώσει το συμβόλαιό του, μένοντας στην ομάδα από τις ακαδημίες της οποίας αναδείχθηκε. Βαρύνουσα μορφή στα αποδυτήρια (είναι ο μόνος που έχει εικόνες από την ομαδάρα του Χουάν Ρότσα, όντας ball boy πίσω από την εστία του Γιόζεφ Βάντσικ, άνηκε στο ρόστερ στα νταμπλ 2004 και 2010), «στρατιώτης» του συλλόγου που αν χρειαστεί θα μπήξει και καμιά φωνή στους μικρούς!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.