ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τριανταφυλλόπουλος: «Ήρθε η ώρα να κάνουμε την διαφορά»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός την νέα σεζόν θα μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Τριανταφυλλόπουλος: «Ήρθε η ώρα να κάνουμε την διαφορά»

Ο «Τριάντα» μίλησε για την φετινή χρονιά και την αφαίρεση βαθμών, φάνηκε σίγουρος για το γεγονός πως η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι πολύ καλύτερο από την νέα σεζόν και φυσικά σχολίασε την μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν.

Αναλυτικά μίλησε στους Βαγγέλη Νερατζιά και Μάνο Ζερβάκη για:

-το αν είναι ικανοποιημένοι στον Παναθηναϊκό με τα όσα πέτυχαν: «Ουσιαστικά η ομάδα κρίνεται από το τελείωμα που έκανε. Αν ωστόσο είχαμε πετύχει κάτι στο Κύπελλο και Europa League θα ήταν καλύτερα. Καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε τη δεύτερη θέση και να πάμε στο Champions League. Όλα όσα είχαμε δουλέψει όλη τη χρονιά βγήκαν στα play off».

-το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά στα play off: «Πιστεύω ότι πάντα ήμασταν σε όλη τη σεζόν η καλύτερη ομάδα. Και σε κατοχή, σε αντοχή σε όλη τη σεζόν και φαινόταν η δουλειά που κάναμε. Είναι λογικό, όταν κυνηγάς έναν στόχο και δεν σου βγαίνει για κάποιον λόγο να συνεχίζεις να δουλεύεις. Το τεχνικό επιτελείο έκανε την καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να κάνει. Και να μην είχαμε πάρει τους ίδιους βαθμούς στα play off, θα είχαμε την ίδια φρεσκάδα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– το αν περίμενε ότι δεν θα ήταν ο ΠΑΟΚ ο μεγάλος αντίπαλος στα play off: «Αν το πάρουμε βάσει ονόματος θα έπρεπε να προσέξουμε πιο πολύ τον ΠΑΟΚ, αλλά αν δούμε βάσει της χρονιάς θα έπρεπε να έχουμε πιο πολύ την προσοχή μας τον Αστέρα. Φάνηκε ότι το κάναμε ιδιαίτερα για τον Αστέρα. Ο ΠΑΟΚ μετά τον καταπληκτικό πρώτο γύρο είχε μεγάλη καθίζηση και φαινόταν ότι δύσκολα θα άλλαζε κάτι στα play offμ, με αποκορύφωμα και τις δηλώσεις του Κλάους που τα είπε όλα».

– τους στόχους του Παναθηναϊκού ενόψει της σεζόν με την έλευση του Εσιέν: «Κάθε χρόνο, ανεξαρτήτως της κατάστασης πρέπει να πηγαίνουμε για να πρωταγωνιστήσουμε, διότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια, έγινε ένα ιδιαίτερο στήσιμο της ομάδας και σιγά-σιγά ήρθε η ώρα για να κάνουμε τη διαφορά. Είναι αστείο ένας παίκτης να κάνει μια υπόσχεση. “Θα κάνουμε το ένα, θα κάνουμε το άλλο” Προετοιμαζόμαστε για κάτι διαφορετικό. Αν και φέτος δείξαμε ότι πιστέψαμε για κάτι παραπάνω, ασχέτως αν είχαμε την αφαίρεση βαθμών και από και πέρα έγινε πιο δύσκολο . Ήταν ο ίδιος κορμός. Αυτό για μια ομάδα είναι πολύ σημαντικό, συν το ότι κρατάει το ίδιο τεχνικό τιμ, τον ίδιο προπονητή, ο οποίος θα μείνει και για τρίτη σεζόν».

-το αν είχε άγχος πριν την πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα: «Νομίζω ότι ήταν το δημιουργικό το άγχος. Σκέφτηκα ότι το περιμένω τόσο καιρό ότι πλέον πρέπει να δείξω κάτι. Πιο πολύ άγχος είχα τρεις ημέρες αργότερα όταν έπαιξα με την Τότεναμ».

-το πώς θα νιώθει που θα έχει συμπαίκτη τον Εσιέν: «Το καλό με εμένα και τα άλλα παιδιά από τις Ακαδημίες είχαμε συνηθίσει σε άλλα ονόματα, όπως ο Ζιλμπέρτο τότε. Ασχέτως αν δεν παίζαμε μαζί, τους είχαμε ζήσει. Έμαθα με παιδιά όπως ο Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης».

-το που νιώθει καλύτερα να παίζει (στόπερ ή δεξί μπακ): «Δεν νομίζω να υπάρχει αγαπημένη θέση. Όπου μου ζητηθεί θα παίξω. Σίγουρα θέλω ως στόπερ, διότι θα έχω άλλη άνεση. Και τερματοφύλακας να μου πουν θα παίξω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.