ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν ταιριάζει η χημεία μου με αυτή του τεχνικού τιμ…»

Τον λόγο για τον οποίο αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ο προπονητής τερματοφυλάκων του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Αγριογιάννης. Τι λέει για τον Στιλ τον Καρνέζη, αλλά και τη συνέχεια της καριέρας του.

«Δεν ταιριάζει η χημεία μου με αυτή του τεχνικού τιμ…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Αγριογιάννης στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για την πορεία του στον Παναθηναϊκό και τον κύκλο που κλείνει:

«Τα αποτελέσματα μιλάνε για εμένα, αλλά αυτό που με κάνει υπερήφανο είναι ότι με τον Καρνέζη έφαγα χθες το βράδυ, με τον Καπίνο μιλάω συχνά και γενικότερα με τους τερματοφύλακες που δούλεψα έχω πολύ καλές σχέσεις. Αυτό το κλίμα δεν αλλάζει με τίποτα. Για εμένα έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος της ζωής μου. Έτσι είναι αυτή η δουλειά. Πρόκειται για εννέα σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Ήμουν υπεύθυνος για τέσσερις κατηγορίες τερματοφυλάκων, από τον εκκολαπτόμενο μέχρι τον νεαρό τερματοφύλακα».

Για τον λόγο που αποχωρεί:

«Τόσα χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό, δούλεψα με πολλούς ανθρώπους. Η αιτία που μου είπε ο κύριος Βόκολος ότι αποχωρώ είναι ότι δεν ταιριάζει η χημεία με το τεχνικό τιμ. Εγώ δεν είμαι… χημικός, είμαι επαγγελματίας προπονητής τερματοφυλάκων. Είναι μια συναισθηματική στιγμή για εμένα και αφήνω τα αποτελέσματα να μιλήσουν για εμένα». Για την επιλογή του Στιλ:

«Μου δόθηκε μια λίστα 13 τερματοφυλάκων από τον κύριο Νταμπίζα. Αυτά που είδα στον Στιλ ήταν ότι είναι γρήγορος και καλός στην αντίδραση. Είχε και κάποια κενά, τα οποία έπρεπε να αναπληρώσουμε με δουλειά. Είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα από το ελληνικό. Μπορέσαμε άμεσα, σε λίγο χρονικό διάστημα να καλύψουμε τα κενά και να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι του που δεν είχε δουλέψει».

Έγινε το πράσινο μπαμ τίτλου…
Έγινε το πράσινο μπαμ τίτλου… 34.912 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα πλάνα που κάνει από εδώ και πέρα:

«Έχω τελειώσει το UEFA ‘ΑGoalkepping και ελπίζω να εξελίξω την προπονητική μου καριέρα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αλαφούζο, αν δεν υπήρχε ο κύριος δεν θα υπήρχε ο Παναθηναϊκός. Να ευχαριστήσω τους πάντες για τη συνεργασία για την πολύ καλή χρονιά και τη συνεργασία που είχαμε».

loading...