ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Είμαι αισιόδοξος»

Την αισιοδοξία του παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών, εξέφρασε ο κόουτς των «πράσινων», Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Μανωλόπουλος: «Είμαι αισιόδοξος»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στη Συνέντευξη Τύπου, ενόψει των τελικών, μίλησε για τη σταθερότητα του Ολυμπιακού, καθ’ όλη τη διάρκειά της σεζόν, ενώ στάθηκε και στους πολλούς τραυματισμούς των παικτών του, αλλά τόνισε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Εύχομαι να γίνουν αγώνες διαφήμιση για το μπάσκετ και πάρα την κρίση ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και θέλουμε να το απολαμβάνει. Δεν θέλουμε βία, θέλουμε να κερδίσει ο καλύτερος. Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω πλεονεκτήματος έδρας, είναι μια ομάδα που έχει δείξει σταθερότητα σε όλη τη χρονιά. Είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Εμείς έχουμε ρεκόρ σε τραυματισμούς, ωστόσο προσπαθούμε πολλοί και είμαι αισιόδοξος για την έκβαση της σειράς».

Για το αν νιώθει πίεση η ομάδα:

«Και τα προηγούμενα χρόνια, ο Ολυμπιακός είχε το πλεονέκτημα έδρας, είτε είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα, αλλά ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής. Έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε την καρδιά να κερδίζουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα αδύνατα σημεία του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα θεωρώ ότι έχει όλα τα στυλ παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να βρούμε τρόπους να τον αντιμετωπίσουμε σε άμυνα και επίθεση για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε όπως θέλουμε. Το πως θα το δείτε στο γήπεδο».

Για τον Μπατίστα, αλλά και τους Κούπερ-Μόργκαν:

«Ο Μπατίστα είναι σημαντικός για την ομάδα μας. Ακόμη δεν έχει προπονηθεί μαζί μας. Κάθε μέρα μιλάμε με τους γιατρούς, αλλά λείπει αρκετό καιρό και είναι δύσκολο με μία προπόνηση να μας βοηθήσει άμεσα. Ο Κούπερ ξέρει καλύτερα το πρωτάθλημα, πιστεύω θα μας βοηθήσει, όπως και ο Μόργκαν».

Για τον αν παίζει ρόλο το έξτρα ματς του Ολυμπιακού στα ημιτελικά:

«Μία μέρα διαφορά υπάρχει. Δεν υπάρχει διαφορά στο θέμα ξεκούρασης. Απλά, δουλέψαμε λίγο παραπάνω. Ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος από εμάς σίγουρα. Εμείς προσπαθούμε να δουλέψουμε πάνω σε κάποια πράγματα».

Για το τι προσπάθησε να κάνει απ΄ όταν ανέλαβε:

«Σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκομαι σαν πρώτος κόουτς στον ΠΑΟ, θεώρησα πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κερδίσω είναι κάποιους παίκτες. Παίκτες που δεν έπαιζαν. Ήθελα να μεγαλώσω το ρόστερ και να βελτιώσω το κομμάτι της τακτικής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.