Μπάσκετ

Αλχημείες στο «4»

Αλχημείες στο «4»

Με τον Φώτση μοναδικό «τεσσάρι» οι προπονητές καλούνται να βρουν λύσεις στους ψηλούς.

Με τον Τζέιμς Γκιστ εκτός τελικών ο Αντώνης Φώτσης πρέπει να ετοιμάζεται για…υπερωρίες ή το προπονητικό τιμ να βγάλει άσους από το μανίκι του.

Πέρσι π.χ ο Αλβέρτης ανέσυρε από το βάθος του πάγκου τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο μικρός έπαιξε στο «4» στον 2ο τελικό και στον 4ο στο 2ο δεκάλεπτο οργίασε, θέτοντας τις βάσεις του σπουδαίου «διπλού».

Ο τέως άσος του Πανιωνίου μπορεί να μην σκόραρε πολύ εναντίον του ΠΑΟΚ αλλά μόχθησε σε ριμπάουντ, μοίρασε ασίστ και μπλοκ, έδειξε ότι δύναται να προσφέρει σε πολλούς τομείς, ασχέτως αν η άμυνα είναι το αδύνατό του σημείο. Ο Πρίντεζης κι ο Αγραβάνης, ωστόσο, δεν αποτελούν αθλητές που προκαλούν…τρόμο γι αυτό ίσως δούμε πεντάδες με Λουκά, Μόργκαν ή Χαραλαμπόπουλο κοντά στη ρακέτα αν ο κόουτς επιλέξει ψηλά σχήματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version