ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Πρόκληση για την καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»!

Σαν μια μεγάλη ευκαιρία βλέπει την προοπτική του Παναθηναϊκού, η Ελένη Κωνσταντινίδη με δηλώσεις που παραχώρησε στην «Πράσινη».

«Πρόκληση για την καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», τόνισε τον ενθουσιασμό της για την μετακίνησή της από τον Ηρακλή στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και επεσήμανε πως αποτελεί τεράστια πρόκληση για την καριέρα της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Πράσινη»

«Ήταν το μεγαλύτερο άλμα που θα μπορούσε να φανταστώ. Είναι μια ευκαιρία που δεν θα την αφήσω… Σίγουρα, οι απαιτήσεις πλέον αυξάνονται μιας και θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, όμως το βλέπω ως πρόκληση. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε είναι πολύ μεγάλη ομάδα κάτι που μαρτυρούν οι τίτλοι».

Για τον ανταγωνισμό που θα συναντήσει: «Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ δυνατός, χρειάζεται περισσότερη δουλειά. Στόχος μου είναι να κάνω ότι μπορώ για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Κυψέλη: «Ναι, το περιμένω. Νομίζω κάθε αθλήτρια θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...