ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στάικος: «Όνειρο να παίζεις με τον Εσιέν»

Ο Πασχάλης Στάικος χαρακτήρισε ως όνειρο το γεγονός πως θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με τον Εσιέν και αναφέρθηκε στην παρουσία των πρασίνων στα πλέι οφ.

Στάικος: «Όνειρο να παίζεις με τον Εσιέν»

Ο νεαρός μέσος του τριφυλλιού, περιμένει να πάρει την ευκαιρία στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και ανυπομονεί να προπονηθεί με τον Μίκαελ Εσιέν από την νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τον  αγώνα στο Περιστέρι: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ έχουμε πάρα πολλές απουσίες αλλά ήταν αναμενόμενο. Περιμένουμε την ευκαιρία μας κι εμείς οι νεαροί ποδοσφαιριστές να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το τι περιμένει: «Περιμένω ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι γιατί ο Ατρόμητος χρειάζεται τη νίκη. Εμείς σαν Παναθηναϊκός πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω θα πάρουμ ένα θετικό αποτέλεσμα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.688 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ: «Πιστεύω ότι αυτό που άλλαξε στην ομάδα μας ήταν πως προσπαθήσαμε περισσότερο από τις άλλες ομάδες. Στα πλέι οφ εμφανιστήκαμε τελείως διαφορετική και είχαμε εντυπωσιακή εικόνα».

Για το αν θα είναι δάσκαλος ο Εσιέν: «Όπως το είπατε, θα είναι δάσκαλος. Με έναν τέτοιο παίκτη να είναι στην ομάδα και να είναι δίπλα σου, είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν το περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο».

Για την παρουσία του στο Euro των Νέων με την Εθνική: «Πιστεύω στην Εθνική έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε στους 8 του Euro και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, για να κάνουμε τους Έλληνες περήφανους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.