ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκέκας: «Ο Σίβοκ είναι εντυπωσιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει ο Φάνης Γκέκας για τον Τόμας Σίβοκ, που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Γκέκας: «Ο Σίβοκ είναι εντυπωσιακός»

Ο Σίβοκ είναι ένας από τους στόχους του τριφυλλιού για την θέση του στόπερ και σύμφωνα με τον Γκέκα, είναι ένας αμυντικός που κάνει την διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Γκέκα στην «Sportday»:

«Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του για την αξία του Σίβοκ. Δεν είναι τυχαίο πως εφτά χρόνια ήταν εν δυνάμει βασικός σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, τη Μπεσίκτας. Είναι από τους αμυντικούς στην Τουρκία που με έχει εντυπωσιάσει με την άνεσή του με τη μπάλα στα πόδια και την ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του με το αριστερό. Δεν φοβάται να ανοίξει το γήπεδο, να ζητήσει μπάλα και να ”κουβαλήσει” το παιχνίδι της ομάδας του.

Είναι έμπειρος και ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά το κορμί του. Διαβάζει τον επιθετικό και στο μεταξύ μας ματς μου ‘χε κάνει εντύπωση όχι τόσο το άλμα του όσο το σχεδόν πάντα σωστό τάιμινγκ που επέλεγε στον αέρα στη διεκδίκηση της μπάλας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.