ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι, στάθηκε στα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε πως εάν η ομάδα ήταν πιο προσεκτική θα είχε καταφέρει κάτι καλύτερο.

Μανωλόπουλος: «Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί»

Ο κόουτς των πρασίνων αναφέρθηκε στα μόλις 4 λάθη του Ολυμπιακού, ενώ δεν φάνηκε σίγουρος για την παρουσία του Μπατίστα στην αναμέτρηση της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν έχω πολλά να πω για το παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά, αποφασισμένοι για τη νίκη, πιστέψαμε σε αυτή και η διαφορά που πήραμε στο πρώτο δεκάλεπτο δεν έφτανε. Πολύ κακώς χαλαρώσαμε. Μας πλήγωσαν πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού, 14 είναι πάρα πολλά. Δεν είχαμε συγκέντρωση σε αυτό το κομμάτι και ο αντίπαλος είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί το λάθος. Εμείς κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος με τη σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού και είναι πράγματα αυτά που πρέπει να διορθώσουμε τώρα που η σειρά έρχεται στο ΟΑΚΑ».

Ερωτηθείς αν χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, απάντησε: «Εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα λίγα λάθη του Ολυμπιακού, είπε: «Τα 4 λάθη του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ λίγα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε πιεστική άμυνα».

Για την απόδοση των Μόργκαν και Κούπερ είπε: «Είναι πολύ λίγο χρόνο μαζί μας και είναι πολύ πιο δύσκολο γι’ αυτούς. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε. Θεωρώ πως στο επόμενο παιχνίδι θα είναι καλύτεροι».

Τέλος, για το αν θα παίξει ο Μπατίστα την Τετάρτη, είπε: «Είναι ιατρικό θέμα, περιμένουμε τι θα πουν οι γιατροί. Θα δούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...