ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι γνωστοί… τραμπούκοι στο ΣΕΦ

Κατακλύστηκαν τα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΣΕΦ, από τραμπούκους της Θύρας 7, οι οποίοι καθύβριζαν συνεχώς δημοσιογράφους, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τη λέξη ντροπή, να μοιάζει… μικρή, για να περιγράψει τα όσα συνέβησαν.

Οι γνωστοί… τραμπούκοι στο ΣΕΦ

Το θράσος της ομάδας των… καλών παιδιών είναι απύθμενο, αφού security, υποτίθεται ιδιωτικής εταιρίας… και μέλη της Θύρας 7, βρίσκονταν πάνω από τα δημοσιογραφικά, σε απόσταση αναπνοής από τους ανθρώπους που έκαναν τη δουλειά τους στο ΣΕΦ, τους οποίους έβριζαν χυδαία καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα (μάνες, αδέρφια κλπ).

Αυτοί λοιπόν οι «άνθρωποι», μιλούν κατά καιρούς για το ΟΑΚΑ, στο οποίο δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ, κάτι τέτοιο. Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι για αυτά τα περιστατικά, διότι αν συνεχιστεί αυτό, δεν είμαστε μακριά, από το να έχουμε φαινόμενα… «Καραϊσκάκη», με ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων και άλλα πολλά.

Το γεγονός δε, πως αυτό συμβαίνει στις συγκεκριμένες δύο έδρες, μόνο τυχαίο δεν πρέπει να είναι…

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.468 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.