ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Κάποιες συνθήκες μας απαγόρευσαν το πρωτάθλημα»

Αιχμές για την κατάληξη του πρωταθλήματος, άφησε ο Στέφανος Κοτσόλης μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Κοτσόλης: «Κάποιες συνθήκες μας απαγόρευσαν το πρωτάθλημα»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας παράλληλα, αναφέρθηκε στην έλλειψη κινήτρου που υπήρχε από κάποια στιγμή και μετά στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», ενώ κατέληξε λέγοντας για την επόμενη σεζόν πως θα υπάρξουν μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Από πέρσι ανεβάσαμε τον πήχη. Στην Ευρώπη συλλέξαμε εμπειρίες όπως είπε και ο κόουτς, αφού είμαστε νέα και φρέσκια ομάδα. Στο Πρωτάθλημα κάποιες ειδικές συνθήκες δεν μας επιτρέψανε να πάρουμε τον τίτλο. Στο Κύπελλο κάναμε δυο κακά ματς με την Ξάνθη και δεν συνεχίσαμε. Κατακτήσαμε εύκολα την πρωτιά στα πλέι οφ, οπότε σε αυτό το κομμάτι πήραμε το μέγιστο δυνατό».

Αν υπήρχε έλλειψη κινήτρου:

«Κίνητρο είναι και μόνο το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν μου άρεσε η εικόνα που δείξαμε. Θεωρώ πως η διάθεση που έδειξαν ο Αγγελόπουλος και ο Στάικος όταν μπήκαν προς το τέλος ήταν αυτή που έπρεπε να έχουμε από την αρχή. Δεν επηρέασε την πρωτιά όμως το αποτέλεσμα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επόμενη σεζόν:

«Τώρα έχουμε μπροστά μας λίγες μέρες να ξεκουραστούμε και μετά ξεκινάμε προετοιμασία για την επόμενη σεζόν που θα υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.