ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αγγελόπουλος: «Να αρπάξουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά»

Ο Βασίλης Αγγελόπουλος αγωνίστηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του σε παιχνίδι της ανδρικής ομάδας και δείχνει έτοιμος να αρπάξει όποια ευκαιρία του δοθεί.

Αγγελόπουλος: «Να αρπάξουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά»

Ο νεαρός άσος των πρασίνων, αναφέρθηκε στα πλέι οφ, έδωσε συγχαρητήρια στον Στάικο για το ντεμπούτο του με το τριφύλλι και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μένει η προσπάθεια. Αυτό που θέλαμε πάνω από όλα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα ήταν να διατηρήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε αλλά δεν τα παρατήσαμε και προσπαθήσαμε μέχρι τέλους. Από εκεί και πέρα, είδαμε πολλά νέα παιδιά, δέκα Έλληνες στην ενδεκάδα που είναι πολύ σημαντικό και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Για τα «κλειδιά» στα playoff, σχολίασε: «Η θέληση και το πάθος ήταν τα κλειδιά για αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Η φυσική κατάσταση δεν παίζει τόσο ρόλο, το πιο σημαντικό είναι η θέληση και να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Το ότι είμαστε προπονημένοι καλά και σε υψηλό επίπεδο το ξέρουμε, από εκεί και πέρα κοιτάξαμε να κάνει ο καθένας όσο πιο καλά μπορεί τη δουλειά του».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παρουσία του και την παρουσία του Στάικου, ανέφερε: «Συγχαρητήρια για τον Πασχάλη, που έκανε το ντεμπούτο του σήμερα. Πολλές φορές έχουν ακουστεί κολακευτικά σχόλια για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού κι από ανθρώπους άλλων ομάδων ακόμα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να παραμείνουμε ταπεινοί, να κάνουμε τη δουλειά μας και να βελτιωνόμαστε και όταν έρχεται η στιγμή να αρπάζουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά».

Για τη νέα χρονιά και την παρουσία του Εσιέν, είπε: «Προφανώς ανυπομονώ, πριν λίγα χρόνια τον έβλεπα από την τηλεόραση να παίζει σε σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ, δεν τον είχα φανταστεί καν ως συμπαίκτη μου. Θα προσπαθήσω και εγώ και όλα τα παιδιά, θα είναι δάσκαλος για εμάς, να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτόν και εντός κι εκτός γηπέδου».

Για τη νέα χρονιά, σχολίασε: «Ανεβαίνει και ο πήχης, και ο ανταγωνισμός και μαζί με αυτά το κίνητρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.