ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκινητικός Φώτσης

Ο υπαρχηγός παίζει ασταμάτητα αρχής γενομένης από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Συγκινητικός Φώτσης

Ευτυχώς που ο Εστεμπάν Μπατίστα θα είναι σε θέση να παίξει στα επόμενα παιχνίδια (αν και δεν είμαστε βέβαιοι για τον βαθμό ετοιμότητάς του μετά από τόσες μέρες στο κρεβάτι του πόνου) ώστε να μοιραστεί καλύτερα ο χρόνος στους ψηλούς.

Ειδικά ο Αντώνης Φώτσης είναι συγκινητικός τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Ιλισιώτη φόργουορντ να έχει αφήσει όλο του το είναι στο παρκέ! Ο υπαρχηγός του μόνιμου πρωταθλητή αρχής γενομένης από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έχει παίξει 30, 37 και 38 λεπτά χθες! Μόνο στο τρίτο παιχνίδι στην Πυλαία πήρε ανάσες με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να τον αφήνει στον αγώνα ένα ημίχρονο (20.13 συγκεκριμένα).

Άπαξ κι ο Μόργκαν (φυσιολογικά) είναι σαν ψάρι έξω από το νερό ο κόουτς πρέπει να κοιτάξει βαθύτερα στο ρόστερ κάνοντας αλχημείες. Ενδεχομένως στο ΟΑΚΑ να δούμε περισσότερο Χαραλαμπόπουλο ίσως και Βλάντο στη θέση «4». Αφήστε που με τόσα επιθετικά που πήραν οι ερυθρόλευκοι στο ΣΕΦ δεν βλέπουμε τον λόγο γιατί να μην δοκιμαστεί ο Παπαγιάννης. Το μπόι του, τα μακριά του χέρια, η έφεσή του στο μπλοκ σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τους αντίπαλους ψηλούς που με το ζόρι του φτάνουν στο… στέρνο!

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.