ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαζάρακης: «Όσα λένε στον Άρη, είναι ανακρίβειες και ψέματα»

Καυστική απάντηση σε όσα υποστηρίζουν στον Άρη, έδωσε ο Τομ Μαζαράκης, μιλώντας στο Σπορ fm 94,6.

Μαζάρακης: «Όσα λένε στον Άρη, είναι ανακρίβειες και ψέματα»

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται Παναθηναϊκός και Άρης, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι «κίτρινοι» έγιναν παρατυπίες στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος μπέιζμπολ.

Για την διαμάχη αυτή, κλήθηκε να μιλήσει στο Σπορ fm 94,6, ο προπονητής του «τριφυλλιού» Τομ Μαζαράκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όσα αναφέρει η πλευρά του Άρη, δεν ευσταθούν με την πραγματικότητα και είναι ψέματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν αρκετά διασκεδαστικά αυτά που είπε ο κύριος Κασκάτης. Είχα καιρό να γελάσω τόσο. Τα περισσότερα δεν ήταν απλά ανακρίβειες αλλά ψέματα.  Όταν κάνει κάποιος καταγγελία πρέπει να μπορεί να την τεκμηριώσει. Οι κανόνες μεταγραφής προβλέπουν κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις. Η περίπτωση ης συγχώνευσης είναι μια απ’ αυτές. Δεν έγινε ποτέ η συγχώνευση του Σπάρτακου, ο οποίος δεν συμμετέχει πλέον. Όπως προβλέπει ο κανονισμός, στην περίπτωση αυτή μια ομάδα μπορεί να πάρει μέχρι 4 αθλητές απ’ την ομάδα που δεν δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Δεν είναι δυνατόν να εγκλωβιστούν οι αθλητές, επειδή η ομάδα τους παραιτήθηκε απ’ το πρωτάθλημα. Κάποιοι αθλητές απ’ τον Σπάρτακο εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και ήρθαν στον Παναθηναϊκό».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά στην ένσταση, είπε: «Η ένσταση τους απορρίφθηκε απ’ τον ΑΣΕΑΔ. Οι δικαστές ακόμα γελάνε. Η ένσταση έγινε και για το ότι χρησιμοποιήσαμε ομογενή αθλητή, ο οποίος δεν είχε πιστοποιητικό. Μου κάνει εντύπωση που κάποιος δικηγόρος είχε βάλει την υπογραφή του σε ένα τέτοιο έγγραφο. Κάποιος που έχει τελειώσει την νομική να μη γνωρίζει τη διαφορά ομογενή και Έλληνα πολίτη. Κάποιος που έχει γεννηθεί Αμερική, μέχρι να πάρει την ελληνική υπηκοότητα είναι ομογενής. Όμως ο συγκεκριμένος είναι Έλληνας, παίζει στην Εθνική. Μου κάνει ένταση κάποιος νομικός να έχει πέσει σε τέτοια παγίδα. Οι κοινοτικοί που ήρθαν απ’ την Ισπανία είχαν όλα τα νόμιμα έγγραφα»,

Για τα φύλλα αγώνα είπε: «Εγώ δεν έχω πάρει στα χέρια μου φύλλο αγώνος. Αλλά δεν το έχω ζητήσει ποτέ. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει αν ζητήσω».

Για την διπλή ιδιότητα αθλητών: «Είναι αυτονόητο πως το μπέιζμπολ δεν έχει έσοδα. Είναι άθλημα που ασχολούνται κάποιοι που προσπαθούν να το κρατήσουν ζωντανό. Οι διαιτητές που υπήρχαν πριν και έπαιρναν πενήντα ευρώ ανά αγώνα δεν σφυρίζουν πλέον. Τώρα δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο. Για να έχουμε αγώνες, θα πρέπει να έχουμε διαιτητές που να γνωρίζουν τους κανονισμούς και αυτοί είναι αθλητές».

Για την παραίτηση του Αμαρουσίου απ’ τον τελικό των πλέι οφ: «Η εξήγηση για το Μαρούσι είναι καθαρά παρεξήγηση μεταξύ των βασικών παικτών της ομάδας με την διοίκηση. Η διοίκηση είχε υποσχεθεί κάποια πράγματα και δεν εκπληρώθηκαν ποτέ. Δεν έχει καμία σχέση με όσα υποστηρίζει ο Άρης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...