ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρόταση στον Σίβοκ ο Παναθηναϊκός»

Ο μάνατζερ του Τόμας Σίβοκ, επιβεβαίωσε πως υπάρχει επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του.

«Πρόταση στον Σίβοκ ο Παναθηναϊκός»

Η αναζήτηση ενός «κέρβερου» για την άμυνα συνεχίζεται με τον Τόμας Σίβοκ, να δείχνει ένα προβάδισμα σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό παραδέχθηκε και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Γίρι Μίλερ, που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον πελάτη του: «Είναι αλήθεια πως πριν από μια εβδομάδα είχαμε επικοινωνία για τον Σίβοκ με τον Παναθηναϊκό και μας έγινε μια πρόταση. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό, έγινε μια προσφορά και θα την εξετάσουμε μαζί με τις υπόλοιπες που έχουμε στα χέρια μας, γιατί ο Τόμας είναι ένας γνωστός ποδοσφαιριστής, υπαρχηγός στην Εθνική Τσεχίας και έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες για αυτόν».

Όλη τη συνέντευξη του μάνατζερ του Σιβοκ μπορείτε να τη βρείτε στο onsports.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.