ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης ο… πεναλτάκιας!

Εφτά πέναλτι έχει αποκρούσει στην καριέρα του ο αναπληρωματικός πορτιέρο του Παναθηναϊκού.

Κοτσόλης ο… πεναλτάκιας!

Μπορεί τον χειμώνα να είχε φανεί πως ο Παναθηναϊκός δεν θ’ ανανέωνε τη συνεργασία μαζί του όμως ο Στέφανος Κοτσόλης υπέγραψε γι άλλο ένα έτος, αποφασισμένος να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο σύλλογος διατήρησε στις τάξεις του τον μοναδικό συνδετικό κρίκο με τις ομάδες του 1996 και του 2004. Στη δεύτερη περίπτωση συνέβαλλε αποφασιστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάνοντας σωτήρια επέμβαση στον Κορυδαλλό εναντίον της Προοδευτικής (αρχές β΄ μέρους), πριν αναλάβει δράση ο Ολισαντέμπε, ενώ ήταν βασικός στο τελευταίο ματς της σεζόν στον Πύργο.

Το 1996 προπονούνταν στην Παιανία με τον «δάσκαλο», Τάκη Οικονομόπουλο, παρατηρώντας καθημερινά τις αντιδράσεις του διδύμου Βάντσικ-Νικοπολίδη. Κάτι που έχει περάσει στα ψιλά είναι πως ο έμπειρος τερματοφύλακας τα τελευταία χρόνια μετρά 7 αποκρούσεις πέναλτι με ΑΕΛ/Παναθηναϊκό!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά…

ΑΕΛ – Ξάνθη 0-0 (απέκρουσε πέναλτι του Πόι)

ΑΕΛ – Πανιώνιος 1-0 (απέκρουσε πέναλτι του Τζιμπούρ)

ΑΕΛ – Κέρκυρα 2-2 (απέκρουσε πέναλτι του Φιλίπ Ντα Σίλβα)

Άρης – ΑΕΛ 1-1 (απέκρουσε πέναλτι του Κόκε)

ΑΕΛ – Αιγάλεω 2-2 (απέκρουσε πέναλτι του Σκοπελίτη)

Παναθηναϊκός – Άρης 4-1 (απέκρουσε πέναλτι του Τάτου)

Το πρώτο πέναλτι που έπιασε στην καριέρα του πάντως ήταν στις 30/5/1999 και το ματς ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-3 (Ντιαρά, Ιορδανίδης – Μάουρο 2, Καραγκούνης).

Με λίγα λόγια όποτε αποκρούει πέναλτι οι ομάδες του δεν χάνουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.