ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η 10η Ιουνίου του Παύλου Γιαννακόπουλου!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 43 χρόνια ο Παύλος Γιαννακόπουλος γινόταν μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Η 10η Ιουνίου του Παύλου Γιαννακόπουλου!

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι δεδομένο ότι έχει χαράξει με χρυσά γράμματα το όνομα του τόσο στην ιστορία του Παναθηναϊκό όσο και στην μνήμη όλων των Παναθηναϊκών. Κυρίως βέβαια με την ενασχόληση του με το μπάσκετ που έχει κάνει τον Παναθηναϊκό μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Από μικρός ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχε τρέλα και αγάπη για τον Παναθηναϊκό και ο πατέρας του σε κάθε ευκαιρία τον έπαιρνε στο γήπεδο.

Από την δεκαετία του 1960 και έπειτα άρχισε να ασχολείται ενεργά με τον Παναθηναϊκό. Αρχικά λίγες μέρες μετά τον άθλο του Γουέμπλεϊ έδωσε για πρώτη φορά το παρών σε Δ.Σ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην συνέχεια η εξέλιξη του ήταν συνεχόμενη αλλά και ανοδική. Τρία χρόνια αργότερα αναλαμβάνει χρέη γραμματέα του Δ.Σ.

Τη σεζόν 1974-75 ο Παύλος Γιαννακόπουλος βρίσκεται στη διοίκηση του «Παναθηναϊκού Συναγερμού» του οποίου ηγείται ο Αντώνης Μαντζαβελάκης. Το 1976 αναλαμβάνει πόστο γενικού αρχηγού και α’ αντιπροέδρου, ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα διατελέσει και γενικός γραμματέας.

Η ενασχόληση του με τον Παναθηναϊκό δεν έχει τελειωμό και το 1987 (μέχρι το 1997) ανέλαβε τα ερασιτεχνικά τμήματα ξεκινώντας παράλληλα το χτίσιμο του εξάστερου μαζί με τα αδέρφια του.

Το γεγονός ότι έχει παραδώσει την ΚΑΕ στο γιο του Δημήτρη, δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να βλέπει και να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.