ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βαριά τιμωρία για Παναθηναϊκο-Γιαννακόπουλο!

Ο Αθλητικός δικαστής με απόφαση του επέβαλε ποινή που περιλαμβάνει τεράστια χρηματικά ποσά σε Παναθηναϊκό και Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο επιβλήθηκε ποινή 20μηνης απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

Βαριά τιμωρία για Παναθηναϊκο-Γιαννακόπουλο!

Βαρύς ήταν η τιμωρία του αθλητικού δικαστή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για δηλώσεις που έκανε στις 24 Δεκεμβρίου και τις  9 Ιανουαρίου κατά της διοργανώτριας αρχής (ΕΣΑΚΕ), των οργάνων της, αλλά και του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα στον κ. Γιαννακόπουλο, που χαρακτηρίζεται ως «…πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ιδιοκτήτης και πρώην Πρόεδρος αυτής» επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για συνολικά 20 μήνες και συνολικό πρόστιμο 45.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση: 

«ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Επιβάλλεται: 1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για τις από 24-12-2014 δημόσιες δηλώσεις του, με τις οποίες δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα έντεκα (11) μηνών και πρόστιμο 14.000,00€ και

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για τις ανωτέρω από 24-12-2014 δημόσιες δηλώσεις του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, με τις οποίες δυσφημίστηκε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 25.000,00€) ΕΥΡΩ».

«ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Επιβάλλεται: 1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για τις από 9-1-2015 δημόσιες δηλώσεις του, με τις οποίες δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα εννέα (9) μηνών και πρόστιμο 13.000,00€ και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για τις ανωτέρω από 9-1-2015 δημόσιες δηλώσεις του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, με τις οποίες δυσφημίστηκε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 20.000,00€».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.