ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Η νίκη δεν είναι αρκετή»

Μια καριέρα γεμάτη νίκες, επιτυχίες και δόξα. Ο δικός μας… Σάρας, αποτυπώνει την τεράστια πορεία του στο… χαρτί. «Η νίκη δεν είναι αρκετή…».

«Η νίκη δεν είναι αρκετή»

Ο «Σάρας» αποφάσισε να μοιραστεί την ζωή του στα γήπεδα και όχι μόνο, με τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο και σε συνεργασία με τον Ιταλό αρθρογράφο Πιέτρο Σιμπέτα, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σπουδαίας καριέρας του.

Ο Λιθουανός πρώην παίκτης και του Παναθηναϊκού, αναφέρεται στα πρώτα του βήματα στην Ζαλγκίρις, στο μεγάλο άλμα στο NBA και το πέρασμα του από το «τριφύλλι», αλλά και σε πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Η αυτοβιογραφία που προλογίζεται από τον, Τζόρντι Μπερτομέου θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις γλώσσες, ιταλικά, λιθουανικά, αγγλικά και ελληνικά και σίγουρα οι θαυμαστές του την περιμένουν με ανυπομονησία.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...