ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Οφείλουμε στον Παναθηναϊκό και τους εαυτούς μας να παλέψουμε»

Χρέος όλων στην ομάδα, πρώτα για τον ίδιο τον σύλλογο αλλά και κάθε παίκτη ξεχωριστά, να παλέψει η ομάδα το ματς της Κυριακής, ήταν το μήνυμα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, στη Συνέντευξη Τύπου.

Μανωλόπουλος: «Οφείλουμε στον Παναθηναϊκό και τους εαυτούς μας να παλέψουμε»

Παράλληλα ανέφερε πως κάποια από τα πράγματα που είχαν σχεδιάσει, βγήκαν, κάποια άλλα όχι, εντούτοις πρέπει να γίνει η ύστατη προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στη σειρά των  τελικών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, κέρδισε δίκαια. Εμείς θεωρώ ότι οι παίκτες δώσανε και τη ψυχή τους, έπαιξαν σκληρά, δεν σταμάτησαν για σαράντα λεπτά, αλλά κάποιες λεπτομέρειες, ίσως και η κούραση δεν μας άφησαν να πάρουμε τη νίκη.

Θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα, κάποια τα πετύχαμε, άλλα όχι, θέλαμε να τρέξουμε στο γήπεδό μας, να πετύχουμε εύκολα καλάθια, αλλά δεν το καταφέραμε.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σειρά είναι στο 2-0, οφείλουμε πρώτα για τον Παναθηναϊκό και μετά για τους εαυτούς μας, να δείξουμε χαρακτήρα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή. Είναι δύσκολο, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στις δύο νίκες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.