ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Φινάλε οι μικροί

Πραγματοποιήθηκε χθες η τελευταία προπόνηση της ομάδας νέων Παναθηναϊκού, για τη φετινή σεζόν. Αποχωρούν από το «τριφύλλι», Μυρθιανός και Ζούλης.

Φινάλε οι μικροί

Ολοκληρώθηκε η σεζόν και για τους νέους του Παναθηναϊκού ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών, με την τελευταία προπόνηση να διεξάγεται χθες στο «Γ. Καλαφάτης».

Ελεύθεροι οι Μυρθιανός, Ζούλης

Οι πρώτες αποχωρήσεις από την ομάδα, ακούν στα ονόματα των Δημήτρη Μυρθιανό και Άγγελο Ζούλη, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι αφού ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μάζεψαν τα πράγματά τους και αφού χαιρέτησαν αποχώρησαν από το Κορωπί, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Ποιοι πάνε Ολλανδία

Από την ομάδα νέων του «τριφυλλιού», υπάρχουν έξι υποψήφιοι να ακολουθήσουν τη πρώτη ομάδα στην προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία.

Οι Βασίλης Αγγελόπουλος, Πασχάλης Στάϊκος θα ακολουθήσουν σίγουρα την πρώτη ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου θα επιλέξει ανάμεσα στους Μάριο Τζανουλίνο, Πήτερ Νιούμαν, Γιώργο Αγγελόπουλο και Λάζαρο Λάμπρου, για το ποιοι νέοι θα βρεθούν στην Ολλανδία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ