ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνεχίζονται οι ρίψεις με… άσφαιρα

Με νέο χρηματικό πρόστιμο και εκ νέου απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Χρηματική ποινή και για την ΚΑΕ. Αντισυνταγματικές και μη εφαρμόσιμες και αυτές οι ποινές.

Συνεχίζονται οι ρίψεις με… άσφαιρα

7.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα η τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και 15.0000 για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η τιμωρία του αθλητικού δικαστή, που ανακοινώθηκε λίγο πριν.

Ωστόσο υπενθυμίζεται πως και οι νέες αποφάσεις είναι ανεφάρμοστες όπως είναι και οι προηγούμενες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«11-6-2015 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Επιβάλλεται: 1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη και πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για μη συμμόρφωση σε προηγούμενες αποφάσεις του παρόντος ΜΔΟ, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για έξι (6) μήνες και πρόστιμο 7.000,00€ και 2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για την ανωτέρω πράξη του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 15.000,00».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...