ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μαύρη τρύπα»… ημιχρόνου

Είκοσι λεπτά μένει στο γήπεδο ο Σλότερ μα ο Μανωλόπουλος δεν έχει άλλο!

«Μαύρη τρύπα»… ημιχρόνου

Η κάθετη πτώση στην απόδοση του Έι Τζέι Σλότερ στα πλέι οφ είναι χαρακτηριστική αν συγκρίνετε τα κατορθώματά του σε σχέση με ότι έκανε στην κανονική περίοδο.

Χωρίς το έτερο «δυάρι», Νίκο Παππά στο γήπεδο, τα πράγματα γίνονται χειρότερα για τον Αμερικανό που αναγκαστικά πρέπει να πάρει λεπτά συμμετοχής, όντας συνήθως ο κορυφαίος παίκτης του αντιπάλου.

Ο αθλητής σουτάρει με (μόλις) 25% ευστοχία έξω από τα 6.75 ενώ ως τον Μάη εκτελούσε με 37%! Ακόμα και το ποσοστό στις βολές έπεσε από το 78% της regular season στο 71%, ποσοστό χαμηλό για γκαρντ! Παρότι συνήθως αποτελεί «μαύρη τρύπα» ο Μανωλόπουλος τον αφήνει περίπου 20 λεπτά (19. 36΄΄ συγκεκριμένα ο μ.ο του) στο γήπεδο αλλά κι ο κόουτς παρουσιάζεται με δεμένα χέρια αφού εναλλακτικές λύσεις δεν υπάρχουν!

Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του
Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του 20.254 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.