ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κανείς ψηλός σαν και αυτόν

Ο Μαυροκεφαλίδης μπορεί να είναι soft αμυντικά μα το επιθετικό του «πακέτο» δεν το έχει κανείς ψηλός στην Α1.

Κανείς ψηλός σαν και αυτόν

Τον βλέπεις ν’ αγωνίζεται λες κι είναι… αγουροξυπνημένος κι απορείς αν αυτός ο άνθρωπος έχει αίμα στις φλέβες του. Όταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης υπέγραψε στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ως «αντι-Τσαρτσαρής».

Ικανός σουτέρ, άριστος αμυντικός, ταχύς κι εγκεφαλικός στα ντουζένια του ο «Ισλανδός» σ’ έκανε να αναρωτιέσαι πως θα χωρούσε στα παπούτσια του ο φόργουορντ που στον Ολυμπιακό ήταν πιο soft κι απ’ το… βούτυρο.

Ο Πεδουλάκης δεν τον εμπιστεύτηκε, μα ο Αλβέρτης στα πλέι οφ του έδωσε ρόλο, του αύξησε τα λεπτά και πήρε από αυτόν 10 πόντους μ.ο που αποδείχθηκαν καταλυτικοί στο να έρθει το 34ο στην Καλογρέζα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ότι έγινε και φέτος με Μανωλόπουλο-Λυκογιάννη που άφησαν ελεύθερο τον «Μαύρο» να εκτελεί κι ο διεθνής άσος οργίασε σε σημείο αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει άλλος ψηλός με τέτοια έφεση στο παιχνίδι με πλάτη αλλά και φάτσα με το καλάθι σε απόσταση 3-4 μέτρων!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.