ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα κατάθεση από την μάρτυρα Α.Τ.!

Συμπληρωματική ένορκη κατάθεση έδωσε την Πέμπτη (11/6) στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, η μάρτυρας Α.Τ., πρώην φίλη του τέως μεγαλομετόχου της Βέροιας, Γιώργου Αρβανιτίδη. Διαβάστε την αρχική της κατάθεση στον εισαγγελέα.

Νέα κατάθεση από την μάρτυρα Α.Τ.!

Στο γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, βρέθηκε την Πέμπτη η περίφημη μάρτυρας Α.Τ.

Για να πάρει την απόφαση αυτή η πρώην φίλη του Γιώργου Αρβανιτίδη, δύο είναι τα σενάρια: Είτε ήθελε να προσκομίσει επιπλέον στοιχεία, είτε να ανασκευάσει την αρχική ένορκη κατάθεση που είχε δώσει στον Εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα. Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.