ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντονής: «Ικανοποιημένος από τους τελικούς μέχρι στιγμής»

Ο Σταύρος Κοντονής μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους τελικούς της Α1, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τις συνθήκες.

Κοντονής: «Ικανοποιημένος από τους τελικούς μέχρι στιγμής»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός πως δεν έχουν υπάρξει επεισόδιο στους δύο τελικούς σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ και πρόσθεσε πως ελπίζει να κερδίσει ο καλύτερος.

«Νομίζω ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει δείξει άλλα δείγματα όσον αφορά τη διαχείριση κρίσιμων αγώνων. Βεβαίως να γνωρίζετε ότι πάντοτε θα υπάρχουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας διότι εμπεριέχεται πάντα ο ανθρώπινος παράγοντας και πάντοτε θα υπάρχουν λάθη. Επομένως, αν βγάλουμε από το λογαριασμό αυτή την παράμετρο θέλω να πω και εγώ είμαι απολύτως ικανοποιημένος από τον τρόπο που έχουν γίνει οι αγώνες μέχρι σήμερα, οι δυο πρώτες συναντήσεις των δυο μεγάλων ομάδων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και ελπίζω έτσι να καταλήξουμε και στην ανάδειξη του πρωταθλητή. Να κερδίσει ο καλύτερος», ήταν τα λόγια του Σταύρου Κοντονή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.