ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Από τον Παναθηναϊκό στην Εθνική»

Για την αναμέτρηση της Σουηδίας με το Μαυροβούνιο μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ και επεσήμανε πως η επιστροφή του στην Εθνική οφείλεται σε όσα έχει πετύχει με τον Παναθηναϊκό.

Μπεργκ: «Από τον Παναθηναϊκό στην Εθνική»

O επιθετικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει ο Έρικ Χάμρεν, κόντρα στο Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro 2016 και για την αναμέτρηση αυτή κλήθηκε να μιλήσει.

Ο Σουηδός killer των ελληνικών γηπέδων, αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οφείλει πολλά για την επιστροφή του στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις κλήσεις του στην Εθνική:

«Από τότε που ήρθα στον Παναθηναϊκό ουσιαστικά είμαι σε όλες τις κλήσεις. Αν δεν είχα τον τραυματισμό και την ασθένειά μου φέτος, δεν θα έλειπα από καμία πιστεύω. Όταν ήμουν στο Αμβούργο, δεν ήμουν σε όλες τις κλήσεις αλλά τότε δεν ήμουν στο επίπεδο που έπρεπε για να βρίσκομαι εδώ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε σύγκριση με τον Λάγκερμπακ είμαστε περισσότερο ενωμένοι, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τους παίκτες. Ποια είναι η ποιότητα που είχαμε τότε και ποια είναι τώρα. Τώρα, έχουμε κι αρκετούς τραυματισμούς και κάποιοι νέοι παίκτες έχουν μπει στην ομάδα. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν εναλλαγές στις αποστολές».

Για τη συνεργασία που έχει με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς:

«Χρειαζόμαστε αρκετή κίνηση στην περιοχή, όταν θα περιμένουμε τη μπάλα. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τα άκρα και να μην «κολλήσουμε» στον σφιχτό τους άξονα. Ο ρόλος μου θα είναι να τραβήξω τους αμυντικούς και να ανοίξω χώρους. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι έτοιμοι όταν ο Ζλάταν έχει τη μπάλα και να προσπαθήσουμε να του δώσουμε χώρο».

Για το αν υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να έχει κληθεί στην Εθνική και δεν έγινε αυτό: «Όχι, δεν ένιωσα ποτέ κάτι τέτοιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.