ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ευκαιρία ζωής για Κουτρουμπή

«Σώζοντας» τη θέση του στο ρόστερ στα πλέι οφ ο τέως παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να κάνει το step up παίζοντας δίπλα στον «πολύ» Εσιέν.

Ευκαιρία ζωής για Κουτρουμπή

Συζητήθηκαν στα πράσινα στέκια οι δηλώσεις Σίλντενφελντ στο Goal σχετικά με την αξία του Γιώργου Κουτρουμπή τον οποίο ο Κροάτης θεωρεί το κορυφαίο ταλέντο του Παναθηναϊκού αλλά και… «μαλάκα»! Η προώθησή του Έλληνα μπακ στη μεσαία γραμμή και τα άψογα παιχνίδια που έκανε στα πλέι-φ ενδεχομένως να «έσωσαν» την καριέρα του. Ως στόπερ δεν έδειχνε να έχει μέλλον πίσω από «Τριάντα», Ταυλαρίδη, «Σίφο».

Με παράστημα σπάνιο για Έλληνα ποδοσφαιριστή ο τέως παίκτης της ΑΕΚ «γεμίζει» τη μεσαία γραμμή-παρότι αργός-, έχει αυτοπεποίθηση, είναι εξελίξιμος (ούτε καν 25 ετών) και τσαμπουκάς: μόνο στην extra season πρόλαβε να μανουριάσει στη Λεωφόρο με τον Καραμάνο, τον Σκούρτη και τον Γιαννιώτα.

Του χρόνου αν συνεχίσει έτσι λογικά θα μονιμοποιηθεί κι η θαυμάσια ευκαιρία που του δίνεται να εξελιχθεί πλάι στον Μίκαελ Εσιέν μπορεί να τον φέρει σύντομα στο κατώφλι της εθνικής μα και στα μάτια ομάδων του εξωτερικού. Ως σέντερ μπακ ο «Κουτρού» πάντα έδειχνε αγχωμένος κι αυτό είναι πρόβλημα όταν κάνεις πρωταθλητισμό: αυτό «έφαγε» παίκτες με προσόντα (Μπιάρσμιρ, Μόρις) κι άλλους που είχαν χρυσοπληρωθεί (Κωνσταντίνου).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.814 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κουτρουμπής από πέρσι έδειχνε πως δεν είναι ο αμυντικός που θα «φάει» τον αντίπαλο, αλλά θα πάρει τη μπάλα και θα την προωθήσει σωστά μπροστά. Τώρα που αισθάνεται χρήσιμος δίπλα σε ένα τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή σαν τον Εσιέν του χρόνου ίσως είναι η χρονιά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.