ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ετοιμάζεται η νέα Ευρωλίγκα της… FIBA!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της σερβικής ιστοσελίδας «Blic», η FIBA παρουσιάζεται αποφασισμένη να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει ήδη έτοιμο το πλάνο για τη νέα ανανεωμένη και με μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη Ευρωλίγκα!

Ετοιμάζεται η νέα Ευρωλίγκα της… FIBA!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της σερβικής ιστοσελίδας «Blic», η FIBA παρουσιάζεται αποφασισμένη να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει ήδη έτοιμο το πλάνο για τη νέα ανανεωμένη και με μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη Ευρωλίγκα! Η παγκόσμια ομοσπονδία έχει συμφωνήσει με μία αγγλική εταιρία «κολοσσό» για βασικό χορηγό, που θα αποφέρει πολλά παραπάνω στις ομάδες που θα συμμετάσχουν, σε σχέση με αυτά που λαμβάνουν μέχρι σήμερα από το παρόν σύστημα.

«Η Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή έχει ένα μπάτζετ μεταξύ 25 και 30 εκατ. ευρώ, ενώ από την άλλη αυτό που ετοιμάζει η FIBA θα έχει πολύ μεγαλύτερο και θα αποδώσει ακόμη περισσότερα στους συμμετέχοντες», δήλωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ζαν-Πιερ Σιουτά.

Στο μεταξύ, ο πόλεμος συνεχίζεται καθώς η FIBA κατέθεσε μήνυση στην Ευρωλίγκα με την κατηγορία πως δεν κατέβαλε ένα πόσο ύψους 400.000 ευρώ που αφορά φόρους του 2012. Από την πλευρά της, η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αρνείται να πληρώσει, κατηγορώντας την παγκόσμια ομοσπονδία για.. παρέμβαση στο καλεντάρι των ομάδων.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 41.708 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...