ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Όλα για όλα»

Ο Έι Τζέι Σλότερ δηλώνει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, στον 3ο τελικό του ΣΕΦ, για να πάρει ο Παναθηναϊκός την νίκη και να μειώσει την σειρά των τελικών σε 2-1.

Σλότερ: «Όλα για όλα»

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» σημειώνει πως ο δεύτερος τελικός στο ΟΑΚΑ, κρίθηκε σε κάποια σουτ και στα χαμένα ριμπάουντ και τώρα όπως δηλώνει στην «Real News» οι «πράσινοι» θα δώσουν μία «μάχη» επί 40 λεπτά για να πάρουν την νίκη και να μειώσουν την σειρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε στενοχωρημένοι επειδή ειδικά ο δεύτερος αγώνας κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες, σε κάποια ριμπάουντ, σε κάποια σουτ, σε κάποιες χαμένες δεύτερες επιθέσεις. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά ούτε και τυχεροί, πιστεύω ότι ήταν συνδυασμός και των δύο. Παρά το 2-0 είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να μπούμε στο γήπεδο για ένα σκληρό ματς, όπου θα τα παίξουμε όλα για όλα. Για εμάς είναι do or die η αναμέτρηση και αισθάνομαι έτοιμος τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα είναι μια μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...