ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόταση στον Ανχελέρι…

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στη Μάλαγα, για την απόκτηση του Μάρκος Ανχελέρι, ύψους 600.000 ευρώ, σύμφωνα με τη «La Opinión de Málaga».

Πρόταση στον Ανχελέρι…

Το κυνήγι για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, στον Παναθηναϊκό, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με το όνομά του Ανχελέρι, να… παίζει στο ρεπορτάζ τα τελευταία 24ωρα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο άσος της Μάλαγα, αρέσει στο «τριφύλλι», με τον Παναθηναϊκό να φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στην ισπανική ομάδα για την απόκτηση του 32χρονου στόπερ.

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται εν εξελίξει και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Ο Μάρκος Ανχελέρι ωστόσο δεν αποτελεί μοναδική… περίπτωση, καθώς στη γωνία υπάρχουν Σπάχιτς και Σιανί, αλλά όπως τονίστηκε και από ανθρώπους της ΠΑΕ, από αύριο θα συνεχιστούν οι όποιες συζητήσεις με παίκτες. Μέχρι τέλος του μήνα ο Παναθηναϊκός θα έχει… στόπερ, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσουν το θέμα χωρίς καθυστερήσεις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.175 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...