ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Αγγλία στο μυαλό του Σιανί

Προτεραιότητα το αγγλικό πρωτάθλημα είναι για τον Μίκαελ Σιανί, σύμφωνα με δηλώσεις που παραχώρησε.

Η Αγγλία στο μυαλό του Σιανί

Το θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού έχει μπει στην τελική ευθεία για τον Παναθηναϊκό, με τους Σπάχιτς και Σιανί να είναι τα επικρατέστερα ονόματα αυτή τη στιγμή.

Οι «πράσινοι» δηλώνουν πως δεν έχουν συμφωνήσει με κανένα από τους δύο, με τις τελικές διαπραγματεύσεις να μπαίνουν ξανά σε ισχύ από τη Δευτέρα (15/06).

Παράλληλα, ο Μίκαελ Σιανί με δηλώσεις που παραχώρησε στην «Equipe», κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως προτεραιότητα έχει γι’ αυτόν η Αγγλία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έφτασα στο τέλος του συμβολαίου μου με τη Λάτσιο και ήδη ψάχνω για έναν νέο σύλλογο. Δεν έχω υπογράψει ακόμα τίποτα και ελπίζω ότι θα βρω έναν αγγλικό σύλλογο, είναι η προτεραιότητά μου. Στη Γαλλία έκανα κάποια πράγματα που θα ήθελα να κάνω, θέλω να δοκιμάσω σε νέα πρωταθλήματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 31χρονος αμυντικός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.