ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Μας στέρησε τις πιθανότητες η διαιτησία»

Παράπονα από το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης είχε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενώ παραδέχθηκε την αγωνιστική ανωτερότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός.

Μανωλόπουλος: «Μας στέρησε τις πιθανότητες η διαιτησία»

Αιχμές για τη διαιτησία του τρίτου τελικού, άφησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, λέγοντας πως η διαιτητική τριάδα στέρησε τις όποιες πιθανότητες είχε το τριφύλλι για να διεκδικήσει κάτι καλό από το ματς.

Παράλληλα ο τεχνικός των πρασίνων, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε όλη τη σειρά των ματς, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον της ομάδας λέγοντας πως θα πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Αν είχαμε κάποιες πιθανότητες να γυρίσουμε το παιχνίδι, η διαιτησία στα κρίσιμα σημεία μας στέρησε αυτές τις πιθανότητες. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Ήταν καλύτερος σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών, ενώ και σε όλο το πρωτάθλημα είχε μια σταθερότητα. Εμείς είχαμε μια χρονιά γεμάτη προβλήματα, πάρα πολλούς τραυματισμούς, στερηθήκαμε τρεις βασικούς παίκτες, μίκρυνε το ρόστερ, αλλά θεωρώ αν είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο θα κάναμε κάτι καλύτερο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι απουσίες και ο λίγος χρόνος δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα. Χάνοντας ένα πρωτάθλημα δεν γίνεται κάτι, θα βρει το δρόμο του. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για τη συνεργασία που είχαμε, ειδικά τον τελευταίο καιρό και τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...