ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Να διορθώσουμε τα λάθη και να σκεφτούμε το μέλλον»

Στα λάθη που πρέπει να διορθωθούν για την επόμενη χρονιά, στάθηκε ο Εστεμπάν Μπατίστα, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα.

Μπατίστα: «Να διορθώσουμε τα λάθη και να σκεφτούμε το μέλλον»

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε όλη τη χρονιά η ομάδα, ήταν αυτά που στέρησαν τον τίτλο στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο Ουρουγουανός σέντερ των πρασίνων.

Ο Μπατίστα παράλληλα, αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του με το τριφύλλι, λέγοντας πως θα ήθελε να παραμείνει, όμως αυτό δεν μπορεί να κριθεί μόνο από το ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δική του παρουσία μετά από καιρό:

«Έπαιξα μετά από ένα μήνα. Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα και χάσαμε, όπως και το πρωτάθλημα. Πρέπει αν σκεφτούμε τη νέα σεζόν και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε φέτος».

Αγραβάνης: «Έκανα λάθη, θα πεθάνω για τον Παναθηναϊκό»!
Αγραβάνης: «Έκανα λάθη, θα πεθάνω για τον Παναθηναϊκό»! 6.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κακοδαιμονία του «τριφυλλιού» όλη τη χρονιά:

«Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που έγινε. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Τουλάχιστον κερδίσαμε το Κύπελλο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά φτάσαμε στην κρίσιμη στιγμή με απουσίες και όχι σε καλή κατάσταση. Αυτά δεν έχουν σημασία πια και πρέπει να σκεφτούμε το αύριο».

Για το μέλλον του στην ομάδα:

«Δεν ξέρω… Απόψε ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι στο χέρι μου μόνο. Πέρασα πολύ καλά εδώ. Αγαπάω την Ελλάδα. Είμαι πολύ καλά σε αυτήν τη χώρα, σε αυτήν την πόλη. Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα, αλλά δεν είναι δική μου απόφαση».

loading...